View Single Post
Staro 17.03.2020., 19:27   #71
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor huzo Pregled postova

...obecao 30 i nigdje nije spominjao da kad potrosim ovih 100gb da mi brzina pada na bakar...
nisi li se mogao informirati ranije ? i osim toga to je hibrid box, a ne gigabox.

imaš pravo raskinuti tu uslugu, ako nije prošlo 14 dana. tj nek te pravno savjetuje netko tko prati, ja mogu dat moj osvrt na tehničku stranu a to bi bilo:
1- ne pizdi. ako ti ne paše otkaži ugovor.
2- 4g ti je spor jer ti je router vjerojatno bačen negdje iza svega i svačega usred stana. da ga staviš na prozor vjerojatno bi brzine bile veće. ovisiš o 4g signalu, logično. a i pitanje je kakve su te njegove antenice unutra. nisam siguran da taj speedport ima konektor za vanjsku antenu, ako ga ima, vjerojatno biš dobio tih 30mbita montažom vanjske antene.

3 - negdje se spominjalo da nakon potrošenih 100gb prometa, brzina pada (ili raste ) na onu iz paketa koju si imao ranije. ako si bio na adsl-u, onda je to ili 4 ili 10mbita. ako si bio na vdsl-u, onda bi to trebalo biti 20. prelistaj si temu o maxadsl-u. nekome stave 4, nekome 10, nekome 20 i nisam se baš ubio od toga da istražim kako i zašto jer me nije briga.

ako ti ovo ne paše, uvijek možeš preć na pravi 4g net. gigabox je sasvim fina usluga koja radi , ovisno o lokaciji, iznimno dobro. ima članova ovdje koji imaju po 300mbita na njemu. ovisiš naravno o baznoj stanici i kvaliteti routera KOJEG SI KUPIŠ, ali onaj koji dođe s gigaboxom je cat7 i podržava 4g+.
jp_rv je offline   Reply With Quote