View Single Post
Staro 13.03.2020., 21:45   #1375
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
to je nebitno koliko dugo ti od njega kupuješ, to nije tracking prema kojem pošta radi i ne možeš znati gdje je trenutno taj paket.
To su trackinzi koji rade na osnovu pretpostavki i sad je taj seller prebacio lopticu na poštu, kao "tamo ti je paket pa čekaj da ti oni dostave", a možda negdje još putuje.
I onda ćeš ti pizditi na poštu kad ti ne bude dostavljeno u roku par dana, vidimo da već ispituješ zašto ti ga ne dostave.......

Ako godinama s nekim posluješ i kupuješ preko neta onda ne bi bilo loše da se informiraš kako stvari funkcioniraju.
Da veoma dobro upućen, pošta ne radi od tamo negdje 2018 svoj posao kako treba i DA paket je skoro sigurno tamo i DA paketi su u već nekoliko u sličnih situacija bili tamo (ima par stranica prije post koji sam stavio kako su mi vratili paket nazad u Belgiju), čak i odem tamo i paketa nema, a onda sutra dođem pa paketa opet nema i onda dođem za 3 dana i kažu mi da je paket vraćen jer nisam došao po njega pa me gospođa u pošti prepozna i sjeti me se, pa se ispričava, pa zovi branimirovu pa zovi buzin, a joj mi smo vratili paket i ne znam kojim kamionom ili avionom smo ga poslali i onda mi gospođa koja radi u pošti da direktan broj šefa smjene da ga zovem u takvim situacijama pa malo sve radi po PSu, pa dođe nek novi poštar pa ne radi, ... da na žalost više vjerujem 17tracku i praćenju nego pošti jer do sada su uvijek oni bili u pravu a ne pošta ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 13.03.2020. u 21:58.
Black Dragon je offline   Reply With Quote