View Single Post
Staro 11.03.2020., 18:39   #1363
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ima li itko od vas iskustva kao ja?
Pazi sad. Prošli tjedan po trekingu vidim da je paket na dostavi i reko super, taman sam doma. Čekam do cca 11h i izlazim iz stana samo da bi zatekao poštara kako taman dolazi, ali kako se radilo o zamjeni ili potpuno novom poštaru nisam mu prilazio, nego reko pričekat ću da pozvoni pa ću mu se predstaviti, kad ono frajer vadi ključeve i direkt u ulaz bez da zvoni na portafon. Reko ok, nema paket. Izlazim do bankomata (10min), vraćam se i u kasliću pronalazim obavijest o pokušaju dostave! E da, draga je ostala u stanu, tako da, ne, nije zvonio kasnije! Ali prelazim preko toga jer se radi o novom/zamjeni, poštaru.
Jučer opet po trekingu vidim da je paket na dostavi, opet sam doma i čekam. Ovaj put izlazim oko 12h da provjerim poštu kad ono, evo poštara. Ovaj put čekam kraj kaslića i kad je završio sa ubacivanjem pisama ga pitam da li ima nešto za mene?
Pazi odgovor, "nemam paket, imam samo ovu obavijest"!
Ja čitam obavijest, a ono standardna obavijest o neuspjelom pokušaju dostave!!!
Ja ga pitam, a kad si pokušao dostavu, ja sam evo tu, i cijeli dan sam tu!?
Kaže on, ma ne, nemam paket, imam samo ovo jer više ne nosimo paćene međunarodne pakete.
Ja reko, molim???????!!!!!!
Dakako, na obavijesti piše da mogu po paket tek idući dan!!!!
Ja lud, jedva se suzdržavam da ga ne pošaljem u kurac krasni i zovem onaj broj na obavijesti. Javlja se teta, ja kažem broj, i pitam gdje je paket jer sam upravo od poštara uzeo iz njegovih ruku obavijest da me nije bilo prilikom pokušaja dostave. Ona kaže, ma ne, to vam je sada obična obavijest jer više ne dostavljamo međunarodne praćene pošiljke. Meni još veći ???? nad glavom. Tko tu koga j...?

Eto mojeg nedavnog iskustva!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote