View Single Post
Staro 09.03.2020., 15:23   #2025
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova

Svu robu koju prodajemo isporucujemo originalno zapakiranu kako dode od proizvodaca.

E sad se moram i ja javit jer je ovo apsolutno netocno i laz.
Prije x mjeseci sam isao podignut monitor.
Prodavac ga je donio iz skladista i evidentno po pakiranju znam da je bio otvaran, prodavac je rekao da ga mogu isprobat ako zelim.
Obzirom da su pored bila tri takva monitora, niti jedan nije bio prodan ili rezerviran (od toga dva tvornicki zapakirana a treci ko moj sa sirokim prozirnim selotejpom zatvoren preko orginal trake) pitao sam prodavac jel mogu uzet jedan od ta dva zapakirana.
On je rekao da ne mogu da je napravljen racun sa ovim serijskim koji mi je donio i da ako ne zelim taj preuzet da ga moraju prvo zaprimit u servis?!?! i tek onda mogu uzet drugi ako se ispostavi da je sa monitorom sve ok, s tim da napominjem jos jednom, on jos stoji na pultu bez da sam pipnuo kutiju.

Obzirom da mi se nije dalo natezat i znam da je 99% vracem zbog bleeda uzeo sam taj koristeni koji su oni namijenili za mene s tim da sam ga otpakirao da vidim jel sve u komadu, naravno da se po folijama vidjelo da nisu tvornicki nategnute kako inace dolaze monitori iako su decki u protisu odradili jako dobar posao oko pakiranja nazad u “tvornicko” stanje.
I naravno da monitor ima bleed ali nije toliko jako izrazen.
Tako da od tada ako nema protis nesto stvarno puno povoljnije u odnosu na ostale ne kupujem vise tamo.

Ja sam taj koji je maltene probio led na ovom forumu sa protisom i nakon x godina i lagano zavrsavam, jedino sto mogu rec da su si sami krivi za to.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote