View Single Post
Staro 09.03.2020., 10:25   #2217
Exomaniac
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 748
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Ja u klin ti u plocu. Sad sam ti napisao da nema veze sa mojim instalacijama. Nisam tolko mutav da ne razumijem vlastitu instalaciju od tudje. Upravo sam ti napisao da je mijerio od tog mog razvoda a prekid je bio 15 metara od razvoda prema van ne prema unutra. Znaci ako je prekid van objekta onda nije moja instalacija. Ne znam jel mogu jasnije objasnit.

Uglavnom izgleda da ni danas nista od tehnicara. Ako se ne pojavi unutar radnog vremena pisem novi prigovor sa zahtjevom za raskid i prelazim na A1 homebox.
Ja sam ti detaljnije objasnio još jer ljudi jako često ne shvaćaju što su u zidovima njihove instalacije, a što od telekoma. No hard feelings.

Prema pravilniku ti je rok za popravak kvara 15 dana. Nakon 15 dana možeš ili tražiti raskid ugovora ili dobiti neku naknadu po danu ako nakon 15 dana i dalje ne možeš koristiti uslugu, a spreman si i dalje čekati popravak. Prije nego istekne 15 dana od prijave kvara oni su na čistom što se tiče tvojih prava i mogućnosti. Koliko sam shvatio stvar, ovaj kvar je prijavljen tek prije 3 dana.
Exomaniac je offline   Reply With Quote