View Single Post
Staro 09.03.2020., 09:29   #2024
Protis
Premium

Protis's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
Jedno iskustvo iz protisa pa da ekipa ima na umu

Kupljen monitor, vožen do doma kao beba, izvađen iz kutije, spojen na kompjuter, a kad ono monitor pokvarenl!
Monitor odmah reklamiran, tjedan dana bez odgovora, napisan sluzbeni prigovor, nakon 15 dana odgovaraju da se reklamacija ne priznaje jer je monitor fizički oštećen. znači nakon 3 tjedna su ustanovili da su mi prodali monitor s fizičkim oštećenjem i da sam ja kriv?!
Naravno da sam isto prijavio inspektoratu, pa ćemo vidjeti što dalje.
Prijateljima i kolegama savjetujem da NE KUPUJU U #PROTIS-u, a ako baš moraju neka prilikom kupnje izvade artikl iz kutije i uvjere se da netko ranije nije razbio! LP!

Naime monitor je razbijen tj staklo na njemu.
Bio sam prisutan dok smo kupovali i dopeljali ga i izvadili i kad ono stanga.
Oni se drže one da smo ga mi razbili što je nemoguće.

Tako da ako kupujete nešto obavezno raskopat sve pred njima i provjerit ispravnost.

Ovo je prosljeđeno na drž inspektorat pa čemo dalje vidjeti.
Postovani,

zao nam je zbog nastale situacije. Prilikom preuzimanja potrebno je pregledati robu sto savjetujemo svim kupcima (pise na natpisu izlozenom na pultu kao i u email obavijesti koju saljemo da se roba dode preuzeti).

Svu robu koju prodajemo isporucujemo originalno zapakiranu kako dode od proizvodaca.

Kada se kupljena roba jednom preuzme sve reklamacije proslijedujemo u ovlasteni servis, kao sto je bilo i u ovom slucaju. U servisu su pregledali uredaj i javili kako je u pitanju fizicko ostecenje koje nije pokriveno jamstvenim uvjetima odnosno za to je odgovoran kupac.

Na zalost ne mozemo utjecati na vrijeme koje je potrebno vanjskom servisu za provjeru te je zato trajalo 3 tjedna, mi reklamirane uredaje odnesemo uglavnom isti ili iduci dan u servis.

Obzirom da i prema ZOO nakon preuzimanja odgovornost prelazi na kupca savjetujemo svima da prilikom preuzimanja provjere robu, kvantitativno i vizualno za fizicka ostecenja
Protis je offline   Reply With Quote