Citiraj:
Autor kalu
Iskreno, mislim da jesam ali vise nisam siguran. Sad znam da hocu. Vratiti cu na defaultni, clearat cmos i izabrat da loada defaultne postavke u njemu prije startanja.
Stravicno mi je cudna i cinjenica da izbacuju te bios verzije a da nisu 100% sigurni da sve funkcionira. Pa nije BIOS pizdarija
Mislim meni je cudan i sam taj postupak gdje ti skines novi bios, pokrenes taj exe u windowsima i onda ti se on flasha. Ali to su valjda te nove tehnologije, bios kao da instaliras chipset ili driver
Zanima me da li tako vracam i stari? Bas to sad guglam
|
svaka tebi čast, zanimljiva tema.. ali meni se čini da si sam sebi uzrokovao više problema nego komp, takvim nestručnim i nepažljivim pristupom..
poslije svakog flasha biosa, ide cmos default - nema nisam siguran i mislim da jesam.. isto tako hrpa ovih informacija, tko zna šta si krivo napravio, preskočio korak itd.. mislim, ne serem, samo kažem
i čemu flash iz windowsa? staviš fileove na usb, uđeš u Bios, odeš na Q-flash i izrokaš BIOS.. nakon restarta uđeš u BIOS, load defaults
i ovo što sam ti boldao.. ti ćeš "Vratiti cu na defaultni, clearat cmos i izabrat da loada defaultne postavke" - 3 puta napraviti isto? zašto?