View Single Post
Staro 06.03.2020., 18:37   #2022
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
Jedno iskustvo iz protisa pa da ekipa ima na umu

Kupljen monitor, vožen do doma kao beba, izvađen iz kutije, spojen na kompjuter, a kad ono monitor pokvarenl!
Monitor odmah reklamiran, tjedan dana bez odgovora, napisan sluzbeni prigovor, nakon 15 dana odgovaraju da se reklamacija ne priznaje jer je monitor fizički oštećen. znači nakon 3 tjedna su ustanovili da su mi prodali monitor s fizičkim oštećenjem i da sam ja kriv?!
Naravno da sam isto prijavio inspektoratu, pa ćemo vidjeti što dalje.
Prijateljima i kolegama savjetujem da NE KUPUJU U #PROTIS-u, a ako baš moraju neka prilikom kupnje izvade artikl iz kutije i uvjere se da netko ranije nije razbio! LP!

Naime monitor je razbijen tj staklo na njemu.
Bio sam prisutan dok smo kupovali i dopeljali ga i izvadili i kad ono stanga.
Oni se drže one da smo ga mi razbili što je nemoguće.

Tako da ako kupujete nešto obavezno raskopat sve pred njima i provjerit ispravnost.

Ovo je prosljeđeno na drž inspektorat pa čemo dalje vidjeti.
Pa iskreno, ne bi ti ni ja zamjenio da mi doneseš razbijen monitor, taman da si otišo napravit krug oko trgovine i vratio se za 10minuta..

Daj mi reci po kojoj logici bi dućan trebao sada tebi na riječ vjerovati da ti nije pao monitor kad si ga montirao?

Također, tvoje je pravo da otvoriš uređaj u dućanu, ali to nije obaveza dućana.

Svakako razumijem tvoju situaciju, ali isto tako znam lika koji je tvrdio da je dobio razbijen TV koji je pred njim otvaran u dućanu i paljen, a onda se izvlačio da je prilikom stavljanja u kutiju prodavač stisnuo TV prejako.

Ljudi su očajni za svaku kunu a kamoli kad se radi preko 1000kn.
Nixis je offline   Reply With Quote