Tema: Metro Exodus
View Single Post
Staro 05.03.2020., 20:55   #1200
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016

ono cuganje sa kapetanom, koje ne možeš preskočit, pa dok sam rearmao sve one njegove zamke, malo istraživao okoliš i naletio na minu - puf opet cuganje. pa sam onda naletio na bandite od kojih me jedan sa shotgunom skine na 50m ko iz šale - opet nazad na cuganje) Popizdio sam danas na to, htjeo sam smanjiti težinu ali ne može... Morao bih opet sve ispočetka a to mi se, boga mi, nije dalo...

-->
Odigrao sam two colonels i ok je DLC, dok mi je Sams Story zanimljiviji ali i bugovit. Teksture se ne učitavaju na nekim objektima, lošije mi je se vrti od base igre (lošije i od Caspiana), RTX nekad bude totalno flat, ono nema sjena samo sve osvjetljeno ko u podne, autosave svake prestupne, i Sam ga baš voli mljeti, ono, priča li ga priča a zvukovi kad uzima medic ili kad popije metak isti ko i kod Artyoma.
Najviše me smeta taj autosave, danas sam sat vremana igre izgubio zbog toga...

ono cuganje sa kapetanom, koje ne možeš preskočit, pa dok sam rearmao sve one njegove zamke, malo istraživao okoliš i naletio na minu - puf opet cuganje. pa sam onda naletio na bandite od kojih me jedan sa shotgunom skine na 50m ko iz šale - opet nazad na cuganje) Popizdio sam danas na to, htjeo sam smanjiti težinu ali ne može... Morao bih opet sve ispočetka a to mi se, boga mi, nije dalo...