Citiraj:
Autor tigerija
Uzeo bi G305. Sad imam G502.
Htio bi laksi mis i wireless. Jer me zivcira kabel. E sad ne znam kakvi su ovi novi kabli o koje svi hajpaju. Onaj neki ModelO.
Da li je netko prelazio sa 502 na 305 da kaze jel bolji, i kakva je razlika.
Isto tako me zanima gdje mogu kupiti one male jeftine baterije i plasticno kuciste.
Zanimna me da li ima toga u Hr jer mi se neda cekat tjednima. Osim ako je ovdje to sve preskupo...
Al moze i par linkova po netu, tko je kupio, da mi savjetuje.
Tnx!
I trazim podlogu za mis. Ne volim skliske podloge, a ne znam kako da prepoznam pogloge koje nisu skliske. Ima li neka tema za to i moze li mi netko nesto preporucit?
Sad sam probao dvije podloge i ocita mi je razlika u nekoj igri. Doslovno imam drugaciji preformance... Kroz par dana sam to testirao i nije placebo xD .
Uvijek sam kupivao neke cheap podloge pa nemam pojma jel ima kakve razlike izmedu cheap i dobrih.
|
Pozz. Model O ti koristi paracord kabel koji mozes kupiti primjerice
ovdje i on se moze ugraditi u manje vise svaki mis. Sa te stranice sam ja sebi narucio, dosta je brzo stigao i support im je jako dobar. Zamjena kabela nije previse komplicirana (imas i youtube vodice), ali kod nekih miseva je kompliciranija nego kod drugih.
Sto se samog paracord kabela tice osjecaj je potpuno drugaciji od "obicnih" kabela koji dolaze sa misevima jer je puno laksi i savitljiviji pa ga skoro niti ne osjetis. Ajmo reci da je osjecaj jako blizu onome sto pruza wireless.
g502 i g305 koriste prakticki isti senzor, na g502 je 3366, a na g305 je HERO koji je zapravo stedljivija izvedba ovog 3366 pa je savrsen za bezicne miseve. Razliku u performansama im valjda jedino mozes usporediti nekim instrumentom... Tako da se za niti jedan od tih miseva ne moze reci da je bolji od drugog, sve ovisi kako tebi pase oblik i tezina.
Osim e-baya i sl nemam pojma gdje se mogu naruciti ona plasticna kucista za male baterije...
Sto se podloga tice u pravilu podloge od tkanine nisu "skiske" i pruzaju vecu kontrolu od plasticnih ili metalnih podloga. Promjenio sam hrpu ovih brendiranih, ali na kraju su sve imale isti problem da su se relativno brzo istrosile. Zadnjih cca 5 mjeseci koristim Coolermaster mp510 i od tad sam se preporodio. Na podlozi nema jedne fleke, nije se natopila znojem i ostalim pizdarijama i performanse su prakticki iste kao i prvog dana.
Ovdje sam napisao osvrt na podlogu nakon sto sam ju kupio.