Citiraj:
Autor bertone
Naprotiv, sad se zrno pijeska u svemiru zakotrljalo u tvom smjeru i još ove godine će isplivati 2-3 ista kućišta  ... pa znaš i sam koliko sam dugo tražio MaCase KA-K80 i onda kad je došao prvi odmah iza njega je došao i drugi i treći i ... 
|
Kamo sreće! Ali nekako sam skeptičan... Tražim ga godinama, i najbliže što sam mu se uspio približiti je bilo jedno (isto) u Barceloni, našli su mi ga kolege sa drugog (TechPowerUp) foruma. Kontaktirao sam čovjeka, i zamolio da mi ga pošalje u RH, bez obzira na cijenu. Jer nostalgija ionako ne poznaje razum, zar ne?

Nažalost, čovjeku se baš nije dalo (ili je možda mislio da ga za***avam), i nije mi se više javio. Da ironija bude veća, unutra je bio ni manje ni više nego Pentium II, komplet garnitura! Jedino što mu naravno nije pisalo "Adison" ali i to sam bio spreman prihvatiti.
Citiraj:
Autor bertone
Jesi li probao kontaktirati Lešinu? Mislim da ako liku sa iskrom u oku objasniš zašto ti je bitno restaurirati kejs kako treba, da će se uhvatiti toga povoljno (možda i free jer nema tu puno posla oko pjeskarenja).
|
Nisam još, ali kao što sam rekao budem, svakako je u užem izboru
Nego, pa zar nisi i sam rekao da je čovjek skup?!

Bilo kako bilo, još ništa nije dogovoreno, pa su u ovom trenutku sve opcije otvorene, uključujući i njega.
Citiraj:
Autor Roy
Nije to velika površina, uzmi čeličnu vunu i možeš to odraditi sam
|
Da, spominjalo se više puta ovdje u raspravi, ali ponavljam - nemam gdje. Čak i da ga pobrusim sam, ostaje pitanje gdje ga budem lakirao odnosno bojao. Živim u 3-sobnom stanu, bez "pravog" balkona, jer je zatvoren. A čak i da napravim sve sam, trebalo bi biti savršeno iz prvog pokušaja, za što ti mogu garantirati da ne bude bio slučaj jer nemam apsolutno nikakvog iskustva sa lakovima i bojama.
OK, kad malo bolje razmislim zapravo i imam - jedanput sam prebojao dio zida sa kistom i usvinjio prethodno spomenutu Zip 100 maskicu