View Single Post
Staro 02.03.2020., 16:30   #1724
Trekkie4
Guest

Hvala vam na idejama ljudi, ali za sad nisam siguran da želim isprobavati sam... Što je sigurno je sigurno, iskreno sumnjam da ikad više budem imao prilike pronaći drugi ovakav tower

Ponavljam, tražio sam ovaj case 14 godina, a koje sam sreće vjerojatno ga budem probušio ili usvinjio do neprepoznatljivosti, pa želim da posao bude napravljen kako treba. Drugim riječima ujednačeno, bez curenja boje i "viška" rupa u metalu.

Inače, jednom davno sam pokušao prebojati maskicu od Iomega ZIP100 pogona iz bijelog u crno, misleći da posao bude bio jednostavan i bez komplikacija... Tako je barem izgledalo u svim onim vidima na YouTube-u! Naravno, sve je završilo u "lokvicama" crne boje, koja je također i zalijepila vratašca od ZIP pogona, i cijela je stvar bila za otpad. Srećom pa sam imao maskicu viška od jednog koji nije radio, tako da je ZIP pogon ipak bio spašen i vraćen natrag u upotrebu

Budem se još javio oko Adison-a, priča je tek počela. Pregovaram sa jednom velikom firmom u Zg, koja se bavi pjeskarenjem i bojanjem metala. Koliko sam shvatio rade ogromne projekte i konstrukcije, stoga bi ovakav midi tower bio "šala" za nekog poput njih. Sve se naravno svodi na krznaše i koliko me takav zahvat bude unazadio...
  Reply With Quote