Citiraj:
Autor De5tr0yer
Imao sam ma ako ne identične, ali su bili od Encorea. Isto tri pota, isti ovalni bass reflexi, ma isti isti. Ak me sjećanje služi, prekidač je sa stražnje strane.
Prije toga sam imao manje isto marke encore, isti dizajn, samo valjda duplo slabiji. Ti su imali tipku za paljenje na frontu i pot za glasnoću. 
|
Tako je, u pravu si. Pali se sa stražnje strane, gdje su također 2 konektora - jedan igličasti (za spajanje kabela, koji ide u PC) a drugi je mono RCA, cinch, koji ide u drugi zvučnik
Citiraj:
Autor medo
Imaš boje u spreju - Bauhaus i sl. Na plastiku moraš prvo staviti "primer", a onda po njemu špricaš boju. U protivnom se boja ne uhvati za plastiku.
Savjet: ne špricaj u neadekvatnom zatvorenom prostoru i ne špricaj vani po vjetru  Staru boju s metala skineš sa heat gunom ako želiš. Ne koristi heat gun na plastici nego eventualno mokri šmirgl.
|
Hvala, ali vidim da nisi pročitao moj zadnji post. Ne mogu to raditi u stanu, jer bi bilo isparavanja na sve strane (a nemam gdje drugdje). Nema potrebe farbati plastiku, samo metal. A i želio bih da posao bude profesionalno odrađen, jer mi mašina ima ogromnu sentimentalnu vrijednost, stoga ne želim na njemu eksperimentirati
Edit
Nego, da osvježim post sa slikama, i objasnim o čemu je riječ...
U kratko, riječ je o mojoj Pentium II mašini, koju imam još iz 1998. godine! Doživjela je puno transformacija, modifikacija, i na kraju skoro završila u starom željezu, kad sam je odlučio prenamijeniti u retro Windows 98 mašinu ... i tad je cijela moja "opsesija" starim hardverom i službeno počela

Nažalost, originalni tower je završio u otpadu, te je bio zamijenjen novijim, crno-srebrnim Cooler Masterovim koji više "vuče" na Core2 Duo nego na Pentium II. Ali mašina je još uvijek ovdje, i osim par sitnica koje baš nisu moje (nego su nadomještene zamjenskim komponentama, identičnim onima koje sam originalno imao) sve je više-manje originalno!
Jedini problem je bio pronaći stari tower (sa slika, ispod) jer je dosta unikatnog dizajna...
Sve do danas, ova slika je snimljena prije svega 2-3 sata!
Ali kao što možete i sami vidjeti, pofarban je u plavo, a sa nekim groznim naljepnicama preko obje strane. Pa to treba urediti, pobojati, i tek onda vratiti Pentium II mašinu tamo gdje pripada.
Počeo sam nešto malo sa Nitro razrjeđivačem (i dalo je dobre rezultate), ali bi ga trebalo još jako puno, da završim posao ... a već me boli glava od isparavanja. Također, sam tower ima dosta hrđe na dnu koju bi trebalo pjeskariti i prebojati, što nisam siguran gdje se može napraviti i po kojoj cijeni?
Nego, vezano uz restauraciju samog Pentiuma II ... sad mi ostaje još SAMO da nabavim ovaj ovdje BTC BCD36X CD-ROM pogon. Ako ga netko ima, i želi dati, prodati i/ili mijenjati, neka slobodno javi! Moj je bio 36X, ali može biti i druga brzina, ako je ispravan i izgleda jednako...
ILI možda ovaj ovdje, model BTC BCD 40XH (imao sam oba modela, ovaj je zamijenio gornjeg nakon cca godinu dana)