View Single Post
Staro 19.02.2020., 09:49   #12970
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Opet clickbaitovi... jel stvarno netko mora dobit po prstima da se koristi ili hyperlink ili naslov djela prije linka? Jel to takav problem???

Ako se to odnosi na mene ne shvaćam što je krivo?

Da dam link na RARGB gdje se može skinuti torrent time bih pomagao pirateriju, pa sam stavio link na stranicu gdje se legalno piše o toj seriji kao i link na stranicu gdje se može vidjeti kako izgleda par scena iz serije.

Dakle iz prvog linka vidljivo je o čemu se radi jer stranica sadrži sve podatke ima podatke o naslovu djela, sadržaju, epizodama, glumcima a na drugom linku je par kratkih inserata iz serije da se vidi kako otprilike izgleda serija.

Da stavim naziv serije prije linka koji je "See" bilo bi opet nekima čudno i rekli bi da radim točno ono za što me se opet optužuje:

See https://www.imdb.com/title/tt7949218/?ref_=tt_ov_inf

Dakle stalno me ovdje naganjate da je prviše teksta a sada kada dobijete informaciju u 3 kratke rečenice i dva linka opet ne valja.

Najbolje ne napisat ništa i zadržati informaciju za sebe. Jer ako uradiš kao ovdje ne valja, ako se raspišeš i objasniš neke stvari opet ne valja jer se ljudima ne da čitat budući da neki vole šifre od par slova dok drugi koji nisu u tome ne mogu razumjeti te šifre.
sakomako je offline   Reply With Quote