Citiraj:
Autor KrunoSTc
@ 1v@n hvala na detaljnom opisu.
Trenutvo vozim giuliettu benzinaca a radi povecanja obitelji bi uzeo ili karavan ili nekakav monovolumen ala Scenic.
Da, vizualno vanjski izgled kod ovog gt line modela i ova plava ili crvena/bordo me najvise privlaci...
Motor vise nemam prohtjeva kao kad sam alfu uzimao tako da ovi 1.5 ili 1.6 mi se cine sasvim ok.
Kako ti se kretala potrosnja?? U gradu?
|
Nisam pisao od početka (auto sam imao od 10/2018 - 10/2019, ali imam u Spritmonitoru podatke za prođenih nešto više 36500 km s Meganeom. Većina je odrađena po Zagrebu, a otvorena cesta je onda jednom mjesečno do Rijeke/Pule/Osijeka/Varaždina/Beograda i onda opet gradska vožnja. Ajmo reći da u mjesecu imam 20 dana gradskih uvjeta i onda 5 dana otvorene ceste. Astru vozim na isti način, troši više, no ima i 20 ks više, 6 brzina mjenjač, brdo senzora i veći infotainment, pa ajmo reći da je to sve razlog veće potrošnje. U oba slučaja se vozim najviše na tempomat i s klimom uključenom cijelo vrijeme (Megane je imao ručnu, Astra ima automatsku dvozonsku) i po propisima uz možda nešto težu nogu na startovima