View Single Post
Staro 18.02.2020., 12:30   #9975
Exomaniac
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2016
Citiraj:
Autor shamtam Pregled postova
Ne znam kako bolje nazvati ovaj topic, pa evo ovako
U stan koji renoviram ću si uvesti Bnet, preko kojih imam TV+internet. Trenutno, ok, njihov coax kabl ulazi u stan, spaja se na splitter i iz splittera jedan kabl ide u router, a drugi u TVbox. Router i tvbox su povezani mrežnim kablom dodatno.

Teoretski, mogu li ja umjesto tog 1-u-2 splittera staviti 1-u-4 i dodatna dva kabla direktno spojiti u TV?
Imao sam situaciju u jednom od podstanarskih stanova, dok sam plaćao samo internet, da mi je instalater složio tako da sam mogao na TV-u ipak dobiti hrpu programa (pretpostavljam neki osnovni paket ili nešto), samo eto, nisam imao TVbox niti interface Bneta, snimalice, tv raspored i sve to...

Tako da ustvari bilo bi dobro da u dnevnu sobu stavim bnetov TVbox, eventualno u spavaću uzmem još jedan dodatni reciever, ali bih onda za dječje sobe stavio samo kabl u TV - ako će to funkcionirati.
Možeš, ali to uskoro možda neće baš imati smisla. Analogni signal koji se može hvatati bez receivera će se uskoro početi gasiti, u Šibeniku je već ugašen i sad su krenule obavijesti u još nekoliko mjesta koliko sam vidio tako da je upitno hoće li se uskoro moći više išta hvatati preko kabela.
Exomaniac je offline   Reply With Quote