15.02.2020., 07:44
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Autor jazzwa
Današnje iskustvo u HP.
Donesem paket težine 25 kg otepu me kako oni uzimaju samo pakete do 20 kg. Pitam uljudno kako to kada u cjeniku na web stranicama imaju cijenu za paket 20-30 kg, kažu mi da paketi preko 20 kg idu preko paket 24. Pitam gdje je njihova poslovnica, odgovor je ma to smo u biti mi samo je eto novi naziv firme.
Dobro a kako da ja to pošaljem onda, pa naručite telefonom da vam pokupe paket kući. OK a gdje onda ide taj paket - pa zajedno sa svim drugim paketima.
Znači dolazi tu kod vas a vi ga nećete ovdje preuzeti nego dolazi netko po to meni kući a ja sam sada tu sa tim paketom pred vama - odgovor je: a eto tako je......
Na sve to, danas kiša padala kao da je sudnji dan, dođem kući, oko 12 nazovem taj paket24, naručim dostavu paketa, oni dolaze tek u ponedjeljak to pokupiti. Barem su ovi na tel bili ljubazni, sve se može telefonski, potrebno imena prezimena, kontakt tel, adrese za slanje i dostavu, odredio otkupninu, vrijednost paketa, tko plaća dostavu itd...
Tako da čekam ponedjeljak da netko dođe po to.
Eto toliko od mene i HP/paket24
|
Nije to novi naziv firme, nego je pošta podijeljena na 4 grupe. Za pakete preko 20 kg oduvijek je bio prikup inače bi klauni na šalter donosili mašine za robu i sl. Još najbolje da tete na šalteru voze viličara da par forumaša ovdje može reći da su zaslužile plaću.
Citiraj:
Autor jazzwa
Nisam znao za to ograničenje sa težinom, prvi puta da šaljem nešto teže od 3-4 kg, nego pogledao cjenik i tamo vidio da postoji cijena za pakete 20-30 kg pa mi je logično da to možeš donijeti u poštu, nego mi je smješno to što taj isti paket dolazi u tu istu poslovnicu i ja ga sam osobno ne mogu predati, ali ok ako su takva pravila treba ih poštivati, očito to nisam vidio negdje da piše
|
Ne dolazi taj paket u tu istu poslovnicu, već ide u sortirnicu, a dalje ga ekspres vozi na odredište.
|
|
|