Citiraj:
Autor lowrider
Istina. Meni su rekli ak više od 200 000 km nije mijenjano ulje a mjenjač dobro radi, da ne dirati niš. Naravno, pričam o 'klasičnim" hidrauličkim automaticima kojih je sve manje. Ove robotizirane getribe su nešto drugo.
|
Roboti su užas, to ne kupovati, hrpetina problema.
Getribe koje bi kupio su Aisin i ZF, ništa drugo jer je sve prepuno problema i uz ispravno održavanje.
Vezano za to što si naveo, ako radi ne mijenjati, to je tempirana bomba- može ti se razletit za 2 metra, a može radit par godina bez greške, rulet.
Mehaničar mi je rekao da se nataloži mulj i da zbog njega zapravo mjenjač još uvijek radi, dakle imaš zapravo neispranam mjenjač kojega štiti njegov mulj, ostaci špena itd.... kada to ispereš s novim uljem, onda krenu problemi, puštaju brtve, rikavaju solenoidi....
I još nešto, za moj mjenjač, TF80SC, preporuča se ispiranje sa 12 litara.
Kaže mi mehaničar da ja i još jedan čovjek to zbilja tako i želimo, svi drugi ga traže ZAMJENU, dakle otvori, pusti da iscuri i dosipa novo. Rezultat je da imaš novo ulje koje na dnu mjenjača ima pizdarija. Trošak kad pravilno radiš ispiranje je oko 900-1000kn, trošak dosipavanja je 500-600 kn - i sad ono maestralno - to radiš svakih 70 000km, dakle ljudi štede 400-500kn na 70 000km, e to mi je neshvatljivo.