Citiraj:
Autor Keano16
COD MW je novo? Volio bih nesto novije
|
Rainbow six siege definitivno uzmi

(puno lakša, daleko zanimljivija, ali i bolja igra nego cs:go u svim aspektima, od grafike, do hitrega itd.)
CS:GO ima neki čudan recoil pattern da ja tu igru ne mogu igrat. Hitreg je meni smeće u toj igri. Znači kad sam igrao ciljam lika u glavu niš se ne prima metak, s tim da sam imao nizak ping isto(da ne bi netko pomislio da mi je loš internet). I ne, nisam loš u fps igrama

Sasvim sam solidan, ali meni cs:go ne leži nikako. Moj savjet ti je da odeš na twitch ili youtube i usporediš gameplay ove dvije igre i odlučiš koju ćeš igrati s tim da ti je cs:go postao free igra, dok ćeš za Rainbow six siege morati platiti (oko 11-15€ za standardnu verziju igre koja ti je dovoljna, ne trebaju ti ove veće edicije igre). Javi se ako se odlučiš kupiti r6 siege da ti kažem gdje je najpovoljnije kupiti igru.
Citiraj:
Autor Mirkopoter
Rainbow Six Siege najbolji taktički FPS danas, a i zadnjh godina. Ne znam je li to engine koji tražiš, ali igra se kupi za siću i nema nikakvih dlc-ova bez kojih gubiš mape, oružja i ostale osnovne stvari kao u drugim igrama.
|
Ovo je potpuna istina. CS:GO je igra sa zastarjelim engine-om koja živi na staroj slavi. Ne kažem da je loša, ali r6 siege je daleko bolja igra. Dovoljno je samo pogledati gameplay.