Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Čisto je moguće da ne znam o tim korejskom francusko rumunjskim automobilima jer preferiram švabe i to samo one iz Stuttgarta i Munchena. Za ostalo me nije briga i drago mi je da ne znam ništa O OSTALIM AUTIMA. Život je prekratak za znati sve o svemu.
Auto sam uveo prije 5 mjeseci i sad mi treba još neki terenac za ribičiju i dosta obilazim i Emil Frey(neku zamjenu da dogovorimo) I Mobile.de I mogu ti reći sa sigurnošću, da je kod Mercedesa I tržište i cijene isto ko do prije 5 mjeseci.
Možeš staviti i 9 mjeseci jer od tada aktivno pratim tržište.
Oces jahreswagena c klasu 220d sa full opremom unfalfrei i pod garom....hodati ćeš sa 33-35 hiljada u džepu po DE i 37-40 hiljada kod nas zavisno o km i ostalim gungulama.
Ove divlje žice sa 90% Karambola ala Saboborska nebi štel komentirat. Govori se isključivo o official (re) sellerima sa licencom gdje znaš šta kupuješ.
|
Ako o necemu ne znas, nemoj pisati i usporedjivati. Jednostavno se drzi Minhena i Stutgarta.
Moguce da jahreswagen autima nije znacajno pala cijena, ja sam gledao i govorio o 2-3 godine starim autima, ja osbno sam pratio Audi A4, i 2.0 TSI cijene nisu bas padale, dapace cini mi se da su rasle, a 2.0 TDI se mogo dobit cak i za manju cijenu, ali sam gledao samo benzince za sebe.