Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.02.2020., 16:03   #48164
SympForTheDevil
Registered User

SympForTheDevil's Avatar

Datum registracije: Sep 2019
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Nema dzabe dizelasa naravno, ali ono sto sam ja citao da su danas oko 10% jeftiniji nego prosle godine. Spustaju trgovci sa tipa 24,000 na 21,500 eura da prodaju, i kukaju malo. Ali nije da ces dobiti 2 godine starog Audija za cijenu nove dacie.

I da, rijec je o spustanju cijena na Audijima, BMWima i Mercedesima, ane Daciama k Kiama (cinjenica da si u proslom postu stavio Kiu i Daciu u isti kos pokazuje koliko ne znas o autima).

I to sto si trazio prije 8-9 mjeseci auto, ne znaci da je trziste danas isto.. dizelima cijene padaju, polako, ali sigurno.
Čisto je moguće da ne znam o tim korejskom francusko rumunjskim automobilima jer preferiram švabe i to samo one iz Stuttgarta i Munchena. Za ostalo me nije briga i drago mi je da ne znam ništa O OSTALIM AUTIMA. Život je prekratak za znati sve o svemu.

Auto sam uveo prije 5 mjeseci i sad mi treba još neki terenac za ribičiju i dosta obilazim i Emil Frey(neku zamjenu da dogovorimo) I Mobile.de I mogu ti reći sa sigurnošću, da je kod Mercedesa I tržište i cijene isto ko do prije 5 mjeseci.

Možeš staviti i 9 mjeseci jer od tada aktivno pratim tržište.

Oces jahreswagena c klasu 220d sa full opremom unfalfrei i pod garom....hodati ćeš sa 33-35 hiljada u džepu po DE i 37-40 hiljada kod nas zavisno o km i ostalim gungulama.

Ove divlje žice sa 90% Karambola ala Saboborska nebi štel komentirat. Govori se isključivo o official (re) sellerima sa licencom gdje znaš šta kupuješ.

Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 08.02.2020. u 16:18.
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote