Tema: Iskon
View Single Post
Staro 06.02.2020., 00:01   #5471
igofanatic
Guest

Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Vidim neka optika u planu kod mene od lokalnog providera ove godine a ja produžio iskon u 9.mj.
Kakve su mogućnosti raskida ugovora i kakvi penali se moraju platiti, ako je netko raskidao pa zna?
kad se prije vremena raskida, mora se platiti za sve mjesece do kraja koliko je ostalo po ugovoru. ja sam raskidao i dopuste ti da sa 23 provedena mjeseca prekineš ugovor i to bez penala. kao zadnji mjesec oproste. tipa u sredini 22 mjeseca se najavi raskid kod agenta i podesi se datum da ispada sa proteklih 23 mjeseca otkaz.
dali se ovako rano može nešto dogovoriti da smanje penale, ne znam. ali kako got neisplativo prije raskinuti. plati se, a ne iskoristi.
a ako ti se neka optika provlači, pitaj iskon dali i oni tu sudjeluju, pa ako je tako, onda sa iskon agentom dogovoriš novi ugovor da prelaziš na optiku. i tako dobiješ novih 24mj samo na optici.

inače ta spika sa 24mj ugovorne obveze za sve te slučajeve, provideri, pretplate moba itd je totalno bezobrazno. zavežu te i nema mrdanja 2g. mislim da bi 12mj bilo primjerenije ako se već mora. mada i to je puno.
  Reply With Quote