Citiraj:
Autor Facelessone
Vidim neka optika u planu kod mene od lokalnog providera ove godine a ja produžio iskon u 9.mj.
Kakve su mogućnosti raskida ugovora i kakvi penali se moraju platiti, ako je netko raskidao pa zna?
|
kad se prije vremena raskida, mora se platiti za sve mjesece do kraja koliko je ostalo po ugovoru. ja sam raskidao i dopuste ti da sa 23 provedena mjeseca prekineš ugovor i to bez penala. kao zadnji mjesec oproste. tipa u sredini 22 mjeseca se najavi raskid kod agenta i podesi se datum da ispada sa proteklih 23 mjeseca otkaz.
dali se ovako rano može nešto dogovoriti da smanje penale, ne znam. ali kako got neisplativo prije raskinuti. plati se, a ne iskoristi.
a ako ti se neka optika provlači, pitaj iskon dali i oni tu sudjeluju, pa ako je tako, onda sa iskon agentom dogovoriš novi ugovor da prelaziš na optiku. i tako dobiješ novih 24mj samo na optici.
inače ta spika sa 24mj ugovorne obveze za sve te slučajeve, provideri, pretplate moba itd je totalno bezobrazno. zavežu te i nema mrdanja 2g. mislim da bi 12mj bilo primjerenije ako se već mora. mada i to je puno.