View Single Post
Staro 05.02.2020., 16:26   #1313
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ja imam sitaciju čudnu također, naime naručio sam na Božić nekakav uređaj mali sa stranice trgovine jedne iz kine. Poslano je 27.12 te je stiglo u London 12.01. Te je iz Londona krenulo put Hrvatske 15.01. :
-15.1.2020. 07:13:00 VELIKA BRITANIJA GBLONH LONDON AMU Pošiljka stavljena u vreću (sa pracenja posiljke od Pošte).

I tu prestaje svaki info vezan za tu posiljku što se tiče Hrv.Pošte(zvao sam u više navrata, samo mi pročitaju isto ovo što i ja vidim i ništa više)

Međutim pošiljatelj mi je poslao mail sa stranim trackerom koji također bilježi uredno ove podatke kao i tracker stranica od pošte uz iznimku što strani tracker ima još dvije zabilješke koje me čine nervoznim :
-2020-01-24 07:21 001354 / Item delivery confirmed.
-2020-01-23 16:29 OFFICE UNKNOWN / arrival at office of exchange, item has entered customs at the country of destination
-2020-01-15 07:13 OFFICE UNKNOWN / Departure from Outward Office of Exchange

Strani tracker bilježi da je stiglo u hrvatsku 23.01. i da je preuzeto sljedeće jutro(što nije ni moguće jer ne živim u zagrebu,a pogotovo u 7 sati ujutro još da mi je neko dostavio). I e znam što znači ovaj broj prije natpisa 001354 / Item delivery confirmed.

Da priča bude jos "zanimljivija" zaboravio sam jedan predmet naručiti sa iste stranice iz kine i naručim ga 5 dana iza na isti način, istom službom, dakle na staru godinu, i on mi je već stigao prije nekoliko dana uredno.

Jeli moguće da mi paket leži u pošti negdje dugo već i da ga nisu registrirali da je stigao ili koje je objašnjenje moguće?

Hvala