View Single Post
Staro 04.02.2020., 22:42   #629
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
baš gledam i ne vidim da je išta povoljnije..čak i u odnosu na HR
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Takodjer. SD je miljama bolji od ovog sranja
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ako pod "miljama bolji" smatraš da prodaju i kineske brojeve bez da ti to naglase u ponudi pa kad dobiješ robu ne može ju ni dijete navuć na sebe, onda da, tada su miljama bolji.
Ali što se tiče kvalitete usluge, izbora (kvalitetnih robnih marki i novih modela) tu je SS ipak daleko ispred. Ali kupuje svatko gdje želi, ja sam samo naveo bolju alternativu.

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Baš i ja gledam to al nisam tio komentirat ista racunam mozda sam pristran jedino ako nema neka caka s kuponima il šta ja znan
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
ja tu nista ne vidim za kupit... i skuplje je...
postarina ne znam koilka je ali bilo bi fer da je besplatna

obavio danas SD shoping...svakih pola godine kupujem tako vec par godina i meni su dobri,samo neka je SD-a
Nikada nisam spomenuo da ne treba SD-a ili da tamo ne kupovati, ali sam spomenuo da je SS bolji u svemu.
Od izbora, do popusta. Dakako, kao i na SD-u (barem vjerujem da tako većina kupuje) tako vrijedi i na SS-u, dakle kupujem samo robu koja ja ne sniženju. Oni nisu outlet, nego retailer koji ima najnoviju robu čim je dostupna, dok na SD-u nema nove robe, odnosno kod njih je samo stara roba i to nekoliko generacija (ništa loše, samo usporedbe radi). Pa tako na SS-u kad je kraj nekoj kolekciji (obično za jednu do dvije sezone, odnosno dok ne izađe novi model) onda ti modeli idu za smiješne novce i ako se prate akcije (kao što vjerujem da ih na SD-u pratite uz newletter) onda se itekako isplati, a izbor je puno veći.
I da, ono najbitnije meni, a što je nekada i SD imao, a to je dio sa RECENZIJAMA korisnika!
SD je to maknuo prije više od 4 godine (da, kupujem na SD-u već toliko odnosno i duže), a to je jedina stvar koja je bila dobra obzirom da imaju i kineske brojeve pa si barem mogao znati kaj da naručiš, a sada je samo opcija pokušaja i promašaja na SD-u.

Povrat nude i jedni i drugi i sve funkcionira, ali svi znamo da je muka.
Na kraju, nisam nikome rekao da ne kupuje na SD-u, samo sam htio ponuditi iz iskustva bolju alternativu.
Dapače, kupujte gdje vam odgovara, ali nemojte, samo zato što ništa niste odmah pronašli za sebe na SS-u povoljnije nego negdje drugdje, odmah misliti da nema ničega.
Pratite sezonsku robu kao i svagdje (zimsku ljeti i obratno) i ulov će biti itekakav, a vrhunska roba i kvalitetni komadi, od odjeće do obuće.

BTW, sorry na offu u temi.
Čekam nekoliko paketa sa ALIja i neki su došli nakon dotovo 2mj, a neki još iz 11.mj. nisu.
ALI ima predugi period za žalbu, ali nadam se da će ispoštovati zahtjeve za refund, do sada nisam imao problema.

RedGreenBlue
2 die 4 je online   Reply With Quote