View Single Post
Staro 04.02.2020., 17:01   #4895
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Ja se prebacio malo na Borderlands 3... zgodna igra, a pošto sam prošao sve prošle dijelove...rekao ajde i ovaj.. tu nisu pretjerali sa SJW glupostima pretjerano.
Poprilično i zahtjevna.... vrti mi se na 80-90 fps-a sve max....
frend i ja ga bas prolazimo...sinoc rokali do 4:30 ujutro

...ja standardno sirenu (phaselock iz bl2 samo s nekom rukom koja izlazi iz poda) a on maze (iron bear se zove skill???). Igru smo počeli igrat ima mjesec dana ali nas se nije bas dojmila na prvu...ipak postaje bolja sta dublje ulaziš u priču; dosta toga je objašnjeno šta nam je u bl2 bilo samo onako servirano a nismo znali pozadinu priče.

Igra je napokon dobila 3d mapu tako da napokon vidiš kud se moze a kud nemoze proc, napucavanje je jednako dobro ko u bl2, oruzja su jednako blesava ko u bl2, boss fajtovi su jednako dobri ko u bl2 (mozda i bolji) i ustvari jedino šta mi se nesviđa su likovi koji ko da su izgubili oni šarm iz bl2 i sad (meni osobno) više liče na "fortnite & co" likove. U igru su ubačene i mini misije (nesto ko tower climb iz dying light ili far cry) i ponekad su prilicno izazovne tj zna bit jako teško pronac nacin za popet se do cilja.

Igru vozim na medium postavkama uz fps lock na 60 (igram na gamepad) i igra ugl stoji na 60 fps-a iako zna povremeno "štucnut" šta ja pripisujem mom ne tako epic procesoru.
alen.s je offline   Reply With Quote