Bome, moram pohvaliti NZXT support - ja, debil kakav jesam, kad sam prvi puta išao montirati Noctuu na matičnu negdje sam zagubio one retention brackete koji dolaze sa matičnom (vjerojatno sam ih bacio jer sam mislio da to služi samo da drži backplate). I sad kad sam kupio AIO s njim sam dobio mount koji baš treba te retention brackete (postoje 2 - drugi ide na backplate). Kurčina! Opet bez PC ko zna koliko još dana... Pošaljem ja njima mail u
ponedjeljak da nisam dobio am4 mount kit (ko pravi balkanjeros, ali prve verzije tih AIO stvarno nisu dolazile sa AM4 mountom) i nakon što sam priložio dokaze o kupnji i matične i AIO, kažu da mi je ticket odobren.
Međutim, pošto se ja, balkanjeros, nisam uzdao u njihov support i nije mi se svidjela ideja da budem bez PC-a još neko vrijeme, ja sam i Futuri poslao mail di ih žicam da ako imaju koji retention bracket viška da mi prodaju. Frajer mi samo odgovori da nema problema nek samo platim poštarinu i to je to. Reko divotica - zato i kupujem samo kod njih... To je isto bilo u ponedjeljak. U srijedu došao paket od future - divotica - a danas paket od NZXT-a i, boga mi, poslali su cijeli bundle.
Tako da, neću bit seronja - sharing is caring - pa ako ikome treba bilo što od ovog (osim AM4 mounta očito) dajem mu besplatno. PC još ne možem složit jer mi je mali bolestan pa moram bit oko njega... Tako da ono - jupi i nije jupi.
EDIT: koliko sam skužio ovi bracketi pašu i na corsairove pumpe (ne znam točno koje) i na thermaltakove (isto ne znam na koje modele) - ovo su valjda standardni asatek mountovi
https://www.amazon.com/Mounting-Brac.../dp/B07MM1SP7C