View Single Post
Staro 29.01.2020., 14:21   #8329
locks
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Vidi, uspoređivanje cijena je više manje bezveze jer svatko iz svog kuta vuče svoj argument da bude u pravu.

To je kao kad je mene Tvrdara pred 4 godine uvjeravao i nagovarao kako je bolje kupiti Huawei P9 nego S7 i da zašto ne uzmem P9 i ušparam lovu jer je S7 jako puno debelo skuplji a ne vredi ratlikr. A S7 sam platio 800 kn novi zapakirani. Za te novce nisam mogao kupiti niti Xiamojevog midrangera u dućanu jeltako ? Totalno bezveze usporedba.

Tako da uspoređivanje cijena je bezveze i nije nikakav oslonac koliko koji mob vredi/ne vredi jer 20 ljudi može imati 20 načina nabavke mobitela, a samim time i 20 različitih cijena istog uređaja (pretplate, njuškala, firme, dućani na rate...).
Ja kažem da je za mene A50 sranje, jer je precijenjen. Nije to samo uspoređivanje cijena, nego i onoga šta dobiješ za to.Poco je samo jedan primjer....
Ako neko iz svog kuta meni kaže da je A40 njemu super,ok. Ali taj nema pojma o ničemu. A40 ne vrijedi više od 100€, ali je Samsung, pa automatski to košta 200€ 😁
locks je offline   Reply With Quote