View Single Post
Staro 26.01.2020., 20:07   #1009
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nije uopće problem što je on kupio 3600X nego to što opet dolazimo na neke bablje priče iz doba Prescotta i Bartona gdje se priča o potrošnjama, zagrijavanju i stabilnosti, i to što je Zen vani već TRI godine i u sve te 3 godine u svim scenarijima je po pitanju potrošnje i efikasnosti bolji od svega Intelovog u zadnjih 5 godina.

Ajd da je ovo neki forum o autima ili namještaju pa imamo usputnu temu kaj u kištru ugurati. Ali na PCE forumu, kad aktivni član tako nešto izjavi, sorry, morao sam reagirati.

@dada-as, ispričavam se ako sam te uvrijedio nekako, nisam mislio ništa osobno. No stvarno sam u čudu što sam pročitao. U jednoj temi vladaš situacijom u preporučivanju grafičkih kartica, a u drugoj barataš neprovjerenim poluinformacijama na bazi godišnje potrošnje struje u scenariju gdje komp dela 24/7 u leru ili za surfanje...

Zato sam napisao da si napisao pizdarije. No drago mi je i nama svima da si skužio da prebacivanje sa zadnjeg Ryzena na zadnjeg Intela i obrnuto nema smisla, kao i prodaja i5 4xxx proca koji i dalje bez muke odrađuje zadaće za pisaću mašinu (office work + browsanje).
Brko je offline   Reply With Quote