Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.01.2020., 15:16   #47780
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Znaci kada izades na Av. Dubrovnik, ljudi su iz srednje rotora izlazili u tvoju desnu (krajnju desnu u rotoru) umjesto u lijevu (uz prugu) ?
Da, iz srednje rotora u krajnju (moju) desnu,... prvi je bio mlađahni lik iz Camea sa Daciom Logan pa sam mislio da je slučajno, otišao do Trnskog, okrenuo se ponovio prolazak kroz rotor srednjom trakom do skretanja za Remetinec, nakon skretanja se prebacio (sa žmigavcem) u krajnju desnu i lik koji se Golfom vozio iza mene srednjom do mog prebacivanja u krajnju desnu je nastavio srednjom i kod izlaska na Av. Dubrovnik opleo u krajnju desnu, odnosno ispred mene (u mene, da nisam usporio), treći put sam napravio krug do AVH pa na Slavonsku i onda Savskom natrag da vidim kako je prilaz riješen s te strane (Jadranskog mosta) i opet isto s time da je ovaj put ispred mene bio Mercedes E klase (Radio Taxi) koji je išao sve vrijeme srednjom prometnom trakom, nakon skretanja za Remetinec prelazim u krajnju desnu, lik s Mercom nastavlja srednjom i onda iz srednje oplete u krajnju desnu,... možda slučajnost ali tri od tri... jbg...
bertone je offline   Reply With Quote