View Single Post
Staro 25.01.2020., 19:23   #1002
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Eh, da si barem quotao koje to pizdarije. Brine me temperatura isto, u idlu ovaj Ryzen skace oko 55C, sad dok ovo tipkam evo ga na 61C. Pokraj njega I5 4460 koji runa vec 6 dana i 6 sati radi ko hladan spricer u istim uvjetima i sa zatvorenim kucistem i evo ga na 40C, neide preko. Pa eto zbog toga isto imam nedoumice, naravno novi jaci cooler mozda spasi stvar, ali opet treba rec da intel stock cooler koji naoko izgleda smjesno pogotovo naspram ovom ryzenovom wraith prysm stock cooleru drzi i54460 hladnim dok ovaj wraith prysm je ocito sranje...

Ako nisi mislio na ove pizdarije, mozda na racun za struju mislis? Pa muci me 24/7/365 dana, nabere se...

Citiraj:
otidji do brojila za struju i vidjet ces kako se brojilo vrti !
silver_tip nemogu do brojila, jer se vec vrti prejako, haha
No pa mora se znat dali taj ryzen toliko vise zdere od tih nekih i5 procesora? Onak se sjecam u proslosti da su ti AMDovci vise papali struje, ali ako oba samo imaju browser otvoren 24/7 prakticki idle, nebi trebala biti neka prevelika razlika, ali kao sto sam napisao muci me temperatura i ventiliranje koje vjerujem isto zdere vise struje kod ryzena, dok kod intela se ventilator niti ne cuje.