View Single Post
Staro 22.01.2020., 09:50   #211
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A zašto?
Ovo nije CPU tema, već hlađenje.
Pa zar nema smisla da i u temi za preporuku AIO-a netko zalijepi nekakve rezultate nekakvog AIO? Ok ako idu striktno samo preporuke pa linkanje na druge teme, prilagodit ću se ja i tome - samo pitam.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kada OC-am CPU ću napraviti te testove, ovako se igram s hlađenjem trenutno. Inače, ostavio jučer jedno 20 min HeavyLoad i stavio hlađenje na performance, diglo mi RPM ventova na oko 1200 i ohladilo CPU na 46 stupnjeva u full loadu.
Malo je offtopic ali vidi tu na linku https://www.tomshardware.com/reviews...de,5461-5.html

heavy load ne može toliko opteretit cpu koliko npr AIDA64 FPU. Je on zakucan na 100% ali tih 100% nije isto ko nekih 100% na npr Cinebenchu ili AIDA, zavisno s kojim instrukcijama radi (AVX itd). U to se ne kužim dovoljno dobro pa ti ni ne mogu više o tome napisat ali ono što znam da iako će svaki taj program zakucat proc na 100%, ali niti jedan od tih bench programa neće dati iste rezlutate upravo zbog toga što koriste različite instrukcije, bla, bla, bla... U biti, pojma nemam. lol