View Single Post
Staro 21.01.2020., 10:35   #190
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Jel vas zanima prića o jednoj budali? Ne? Da? Ok... Ja sam kreten, i tako sam prošle godine lijepo zabrijao kako ću u extra lijepo i kompaktno kučište stavit grafu u vertikalni položaj.. Kupim ja od Coolermastera kit i kad sam ga trebao stavit dobio sam kurčinu. Smetala je noctua - jednostavno je prevelika i grafa ne stane, lupa u noctuu (u14s)... A matematiku sam kao prije napravio u glavi i prije provjere unakazio kučište tako da sam odpilio limiće one iza... Al dobro nije neki bed, ni ne vidi se... Prodao vertical adapter kit na njuškalu

I tako je meni ove godine došlo da bi ja malo "čišči" build. Rješio sam se 2 ssd-a i stavio nvme ali sad bi ja onda i AIO a kad bi već AIO onda mogu napokon i grafu stavit u vertikalni položaj... Napravio matematiku u glavi i sve ok, bit će malo tijesno ali će stat. Naručio od Cablemoda, extenzije za kabele i taj vertikalni kit. Čekao mjesec dana i sad pred neki dan išao nešto vidjet na cablemod stranicama (jer mi nisu poslali combse tako da sad i to čekam) i skužim da piše dole lijepo velikim crnim slovima koje sam ja nekako uspješno izignorirao da taj vertical kit produžuje grafu za 3,1 cm... Popizdio sam, sad nema šanse da stane i ovako mi je bilo na knap ali sad nema nikave šanse i nikakav getto mod ne može to popravit... Matematika je u glavi bila dobra ali sam očito loš u matematici...

Ali nema veze, ja sam ko svaki pametnjaković potrošio još novaca tako da sam si lijepo kupio novo kučište nzxt h510 - jebo mu ja mater. Sad moram stavit na prodaju meshify za neku malu cijenu jer je unakažen... Stay tuned.