Citiraj:
Autor kasko
off: ja dajem pun k. ljubavi online pa mi se nist ne vraca 
|
Malo si se zajebo, za online ljubav su potrebni tokeni.
Citiraj:
|
on: bubba, zakonski je napisano vrlo jasno, na trgovini ili proizvodacu je da se s tim sekira pošto su odvojeni zakonom od potrosaca da se oni bave s tom problematikom.
|
Pa niti u jednom trenutku ja nisam osporio da se to zakonski moze. Sve pet.
Moje pitanje je samo ide li to direktno na stetu trgovcu, i s kojim tocno benefitom za kupca? Vracam nesto samo zato jer mi se moze i to je OK, a to sto druga strana ima pljugicu i direktnu stetu je, eto, igra nesretnog slucaja i nes(p)retnog zakona.
Citiraj:
|
Sto se tiče 2 šlepera stickova, da mozes to napraviti, taj postupak nije zabranjen zakonom u doslovnom smislu rijeci, ono sto nije izricito zabranjeno nije ni zabranjeno. Kad se desi da neko popljuga grdo, onda ce sud biti taj koji ce donesti odluku iz trenutnih zakona dal se moze po kojoj stavci to opredjeliti kao prekrsaj/kd.
|
Temeljem cega bi isao u Skorizam "sude mi"? Kupio, vratio, zakon omogucio - EOD!
Evo, jebali vas stickovi, uzmi to da si kupio neku bijesnu Teslu od 100k kn. Uzmi da uopce nisi taknuo ambalazu, nova je, nedirnuta, samo si ju vratio. Sto da trgovac radi s opskurnim i bolesno skupim projektnim hardverom ako nema istovjetnu mogucnost zakonskog vracanja distributeru/proizvodjacu? A ako i ima, tko pokriva zavisne troskove necijeg hira, koji potencijalno ne moraju biti niti mali (recimo da takav aparat moras naruciti iz Amerika pa imas dodatne carinske i slicne troskove)?