17.01.2020., 17:01
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor Smoki_Gs
Sto se tice novih Adrenalin 2020, meni ne radi nikako na 5700 XT od prve verzije 2020 pa sada ova sto je izasla 16.1, Division 2 prvi boot obavezno black screen,PC freeza (discord ostane raditi), nakon reseta udje u igru, Dota Underlords u pol gamea black screen, PC freeza pa i discord krepa... Nikakvi OC na kompu, jedini "oc" je XMP na ramu, instaliram stare drivere, zadnja verzija prije prve verzije 2020, ne gasim komp po tjedan dana nikakvih nuspojava  A to malo dok mi i radi verzija 2020 u Divisionu,neznam jel nekakvi placebo efekt, ali bi se zakleo da igra nekako ljepse izgleda, mozda zbog nekakvog color profila u driverima, nemam pojma... I da, overlay za performace monitoring, radi par minuta pa se ugasi, pa alt tab pa radi, za mene jako lose iskustvo sa novim driverima. Jedina novost meni u driverima jest kad ocita igre, prva verzija 2020 mi je govorila da mi je grafa slaba za Division 2, da uzmem Radeon VII, sad kaze da je dobra xD
|
Division 2, ista stvar kod mene, kod full screena nema slike. U window modu radi.
Na 19.2.3 sve normalno radi.
Mislim da je nešto sa frekvencijom osvježavanja slike, ali nije mi se dalo istraživati.
Kod mene je 144Hz refresh rate.
PS
Nema freeza kod mene, alt enter normalno radi.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
|
|
|