Citiraj:
Autor zvonac
Ma ok kvotao sam tvoj post. Mada ono je trebalo bit retoricko pitanje, nisam naveo u postu, sry.
Inace ono je bilo moje iznosenje nekog nepotpunog misljenja, al posto nemam informacija u vezi golfa, zato sam postavio pitanje, ier me to uvijek zanimalo..
Da, jasno mi je da ne uzdizes golfa, al moj komentar bi bio generalan tj opcenit, bar sto se tice golfa.
Nego, da, Focus nema bas neku zvucnu izolaciju, kao ni zavrsna obrada koja na prvi pogled izgleda malo slampavo, a i sam lak na autu koji je tanji, al veli mi limar, nazalost na svim novijim autima se spara.
|
Za "general public" je Golf sigurno bolji auto od Focusa. Lagano se vozi, iznimno lagano parkira (zbog tog servotronica), kvalitetni su materijali, lagano ćeš ga prodati, relativno je udoban (za tu klasu, nema tu udobnosti S klase naravno, čak ni Audi A3 nije udoban, niti je Merđo A klasa).
Jedine realne mane Golfa su iznimno čudna pozicija za volanom (sjediš previše u sredini... bez obzira na visinu, unutarnja noga ti lupa u središnji greben, a za vanjsku nogu imaš prostora koliko hoćeš... čak i čovjek od 197) i mali gepek (skoro sam 100% siguran da Kia Ceed ima dublji gepek, bez obzira što su ko fol po litrama iste... taj VW te litre gepeka izvlači ne znam odkud...).
Da imam auto koji može biti Focus dok se ne vozim po autoputu, a Golf dok sam na autoputu, bio bih najsretniji. Ali takav se zove BMW G20 i košta malo van mog budžeta
Citiraj:
Autor Disco
Ovaj problem je odmah prisutan (ljudi se javljaju sa 1000-2000km nakon kupnje; tjedan-dva-tri od kupnje). Nije da se auto kvari sa vremenom, nego je odmah takav, nešto su baš gadno zeznuli s tom mašinom (neki su bili već 2-3 puta na flashanju novog SW-a i negdje je pomoglo, negdje nije). Ako imaš DSG onda je problem puno puno teže uočljiv. Ako imaš ručni mjenjač i sve je kako treba...imaš sreće. 
|
Šutim da se ne zacopram... ali ima još jedan kolega ovdje s foruma koji ima 1.5 TSI u Škodi i prezadovoljan je, bar bio prije par mjeseci kad smo pričali.