Pročitao sam malo te linkove o 1.5 TSI problemima, ajme majko. Divim se ekipi koja ima muda to kupit nakon tih problema i vw-og ignoriranja.
EDIT: Pogledao sam i YT rivju škode skale 1.5TSI ali sa DSG jer navodno automatik nema tih problema, ali kaže tip u videu da ima, nema tog trzanja kao kod ručnog mjenjača, nego kaže stisne gas i autoprvo kasni sa reakcijom a onda kao lagano krene, a onda podivlja...i tako, da je to nemoguće vozit po gradu. Da je opasno.
Meni se 1-2 dvaput desilo da mi je ovaj tdi bude tako neupotrebljiv kada bi se upalila regeneracija DPF-a u gradskoj vožnji, i stvarno je užasan filing kada pokušvaš krenut u koloni a auto poskakuje i trza kao da tek učiš vozit(i još se oće ugasit, nakon ovih eskapada auto spajan na dijagnostike kod više servisera/majstora i svi su rekli da je auto u top stanju i da ga moram više vozit na otvorenoj cesti; IMHO *ebeš takav auto). Ugl od kada ga odem svako toliko provozat po zaobilaznici nemam više tih problema, ali opet...
Nešto se spominje da ti TSI gase 2 cilindra, pa da ih to zeza, plus da je valjda i mjenjač loš, plus da auto možda dobiva premalo benze, sve u svemu jako jako loše.
Na kraju je problem kao popravljen na audijima dodavanjem malog elektromotora koji ima 50nm i 12ks i on pomaže autu kad kreće...fantastično riješenje najjače auto grupacije.
EDIT: Ne kužim ni politiku di rade turbo mašinu od 150KS i žele da to bude superštedljiva mašina? Pa kako, il je sportska, il je štedljiva. Te ekološke sheme su zeznule sve u što su implementirane od elektronike (bezolovni lem) do kućanskih aparata (mašine za suđe i vešmašine sa A++++ ne peru ni blizu kvalitetno kao stare krame) pa eto i do auta.
Nešto sam načuo da se bliži dan kad će i benzinci dobiti svoju verziju DPF-a.