Citiraj:
Autor xlr
Samo neka ima na umu da takav mob/maticna treba imati uklonjene accounte radi FRP-a. Ako je ekran necitljiv ili touch sjeban, tesko je to napraviti naslijepo kroz postavke. Lakse je resetirati mob kroz recovery, al onda imas aktivan FRP i dodatno driblanje.
|
Mobitel je prestao raditi sam od sebe u jednom trenutku, dok je bez nadzora bio ostavljen na originalnom punjacu. Nije ga moguce upaliti ali svi podaci koji su bili na njemu su ostali. Ekran i fingerprint senzor rade bez greske, odnosno radili su prije nemilog dogadaja tako da tu nema brige.
Uredaj je prodan i rekao sam kupcu ako bude ikakvih problema neka me slobodno kontaktira pa cu dati pin koji je bio postavljen i mail adresu da se mobitelu skine ta google-ova zastita.
Ali ako je maticna u pitanju i ide nova, nista mu ne znaci to kaj je pod sifrom (ili se varam).
Ekran i kompletno kuciste je bez i jedne tockice, ogrebotine ili kaj ja znam. Doslovno kao iz ducana da je izasao, sa svim sadrzajem. Covjek je sa cudenjem gledao i nije se nadal kad je otvoril kutiju da je sve na svome mjestu i ocuvano.