Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.01.2020., 10:30   #47645
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Imam MK3 dizel, samo me zanima zbog čeg je Golf "superiorniji" od Focusa, zapravo to mi nikad nije jasno, a da ne pričam o cijeni koja je značajno veća od Forda.

Nego, prvi put dok sam sjeo u Focusa MK3, al benzinca, reko sam, to je to, položaj za volanom, držanje ceste, upravljivost, reko sam sebi, dalje nema inače Ford mi nikad ni na kraj pameti nije bio kod kupnje auto a i kod nas nije baš zastupljen nešto, doduše, u zadnje vrijeme ima dost Focusa na cestama (mk3-mk3.5 modeli).
Vozio i Fiestu, 2017.god, super autić, al mjesta u kabini mi je na knap.
"Fulao si ceo fudbal" kad mene quoatas i pitas da ti objasnim zasto je Golf superiorniji od Focusa, kad sam vec par puta napisao da Mk3 ima neusporedivo bolji osjecaj za volanom od Golfa, dapace svi imaju bolji osjecaj za volanom od Golfa, a rijetko tko bolji od Focusa (vozio sam i Hyundai i30n, koji je skroz drugi par slapa, ali opet mi Focus mk3 nije nista manje osmijeha nabacio na lice).

Dok mi Golf nijednom nije nabacio smile.

A ako se referiras na zvucnu izolaciju, kvalitetu unutrasnjosti, opcenitu prakticnost, to su ipak neke objektivne stvari u kojima je Golf daleko ispred Focusa. Ali ne toliko koliko je Focus ispred u gustu za vozit... I kad prodjem kraj nekih mk3 titanium focusa, bas mi dodje onaj clarksonov feeling "i bought the wrong car"... Ali kad sam na autoputu i vozim 160 da ni ne skuzim (ima veliku buku guma, ali na to nisam osjetljiv koliko sam na vjetar), tada sam sretniji u Golfu nego sto bih bio u Focusi.
Elven je offline   Reply With Quote