Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.01.2020., 09:21   #47643
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Golf je neudoban, bar meni, sa osnovnim motorima. Sa multilinkom je to puno bolja prica.

Gepek mu je bas mali, plitki je, ne znam sta seru po reviowvima. Evo SecretLab Omega mi nije stala u gepek. Virila fino van.

Sto se volana tice, isto je na audiju, valjda i skodi. Leon mi se cinio bolji, zabavniji.

To su tek popravili na A4, Q3, sad na Golfu 8, i vjerojatno ce na A3.

Navodno su bolji oni koji imaju drive select, ili cak imas opciju na Audiju da bude sportski osjecaj za volanom (kosta extra naravno).

Mislim da je taj njihov servotronic kriv... Na autoputu pri vecim brzinama mi je ok. Ali ovo do sto, em je bezosjecajan em imam feeling da kasni malo.. bas bih ga ttebao provozat na nekom jelen testu. Vjerojatno brijem, jer sam uoravo danas bez problema izbjegao jednu opasnu situaciju, ali takav neugodan feeling mi daje, kao da kasni.

Ali izolaciju i udobnost (na multilink golfu) ne mozes usporedjivati sa mk3 focusom. Focus je bas sirov auto. I kvalitetom iznutra, i cudnim dizajnom, onim smijesnim kricavo plavim bojama...

Ali kad krenes vozit, sve to zaboravis. Ako radis puno dugih putovanja Golf je sigurno osjetno bolji auto od Focusa mk3
Imam MK3 dizel, samo me zanima zbog čeg je Golf "superiorniji" od Focusa, zapravo to mi nikad nije jasno, a da ne pričam o cijeni koja je značajno veća od Forda.

Nego, prvi put dok sam sjeo u Focusa MK3, al benzinca, reko sam, to je to, položaj za volanom, držanje ceste, upravljivost, reko sam sebi, dalje nema inače Ford mi nikad ni na kraj pameti nije bio kod kupnje auto a i kod nas nije baš zastupljen nešto, doduše, u zadnje vrijeme ima dost Focusa na cestama (mk3-mk3.5 modeli).
Vozio i Fiestu, 2017.god, super autić, al mjesta u kabini mi je na knap.
zvonac je offline   Reply With Quote