Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.01.2020., 13:49   #47628
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Pa kaj su to napravili od Golfa, da, oni žmigavci su opaki i to je sve, ajd i dizajn nije loš, osobno, VW nisam nikad favorizirao.

VW je razvikan kod nas, praktički kotira malo lošije neg bmw, gledajući iz perspektive ljudi.. A da ne pričam kolko se na opremi škrtari, strahota, a ak oćeš nekaj dodatno, moraš se isprsit bogovski..

Jedino mi to nije jasno, Golf košta masno, a još dok uzmeš s malo boljom opremom, onda cijene lete u nebo, da nisu mogli sredit bolji osjećaj za volanom tj samo ponašanje istog, hmmm.
Inače, dost čujem da sedmicu golfa uspoređuju s traktorom, bar što se tiče udobnosti, ne znam, nisam se vozio u sedmici, možda je ovaj 7.5 nekaj bolji po tom pitanju..

Dok gledam ove rabljene aute, recimo, Focus mk3 vs Golf 7, cijena je i do 2t€+ razlika u cijeni, naravno pootonjem je viša, naravno da nije tolko i bolji..
Prednost golfa je jedina, kao i kod ajfona, sporo mu pada cijena rabljenom.. Čak bi nekad pomislio, što je golf stariji, to je skuplji
Golf je neudoban, bar meni, sa osnovnim motorima. Sa multilinkom je to puno bolja prica.

Gepek mu je bas mali, plitki je, ne znam sta seru po reviowvima. Evo SecretLab Omega mi nije stala u gepek. Virila fino van.

Sto se volana tice, isto je na audiju, valjda i skodi. Leon mi se cinio bolji, zabavniji.

To su tek popravili na A4, Q3, sad na Golfu 8, i vjerojatno ce na A3.

Navodno su bolji oni koji imaju drive select, ili cak imas opciju na Audiju da bude sportski osjecaj za volanom (kosta extra naravno).

Mislim da je taj njihov servotronic kriv... Na autoputu pri vecim brzinama mi je ok. Ali ovo do sto, em je bezosjecajan em imam feeling da kasni malo.. bas bih ga ttebao provozat na nekom jelen testu. Vjerojatno brijem, jer sam uoravo danas bez problema izbjegao jednu opasnu situaciju, ali takav neugodan feeling mi daje, kao da kasni.

Ali izolaciju i udobnost (na multilink golfu) ne mozes usporedjivati sa mk3 focusom. Focus je bas sirov auto. I kvalitetom iznutra, i cudnim dizajnom, onim smijesnim kricavo plavim bojama...

Ali kad krenes vozit, sve to zaboravis. Ako radis puno dugih putovanja Golf je sigurno osjetno bolji auto od Focusa mk3
Elven je offline   Reply With Quote