Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.01.2020., 13:07   #47618
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Da diesel ima 250 Nm dok benzinci cak i onaj najaci od 130KS ima 230 Nm oa ovi 1.2LK benzinic su tri cilindra i 205 Nm sto nije tako velika razlika (samo 20% vise u dieselu) ali to nebi bio primarni auto. To je doslovno zeni za na posao i nazad i malo po gradu do trgovine i slicno. Za na more imamo moj 330d sa 560 Nm .

U biti se lomim bi li uzeo neki tako novi sa garancijom (da sam 5 godina miran/siguran od kvarova) ili da uzmeme polovnu BMW jedinicu 2015-2016 godina 118d koji se krecu od 13-18000 EUR zavisno od opreme.
Srce bi bmw jedinicu (jer i ja cu se nekad provozat ) a sve ostlao sto sam do sad gledao (Kia Rio (nazalost nemaju vise diesel i RIO nego tek u Stonicu inace bi nju stavio kao favorit zbog 7 godina/150000 km garancije), Clio, C3, Corsa i sad P208) tih malih auta je naravno izradom/materijalima iza BMWa ali je novo/garancija neka sigurnost dok bi kod jedinice prvo morao provjerit lanac na tom B47 motoru a izmjena u ovlastenom je oko 10000 kn.....

Neznam ako ti što znači, al jedinica na zadnjoj klupi ima kriminalno malo mjesta, a naprijed tako tako. Kad vozim nekoga iza, moraju staviti noge u džepove.
Ostalo, nema se što reći, sve je na mjestu. Ja bi ju isto uzeo

I nemoj kod nas ni gledati taj auto, il je normalna cijena al ima zadnje podizače na žgance il je cijena u nebu.