Citiraj:
Autor Elven
Mogu ti reci da  To koliko je Golfov volan "mrtav" je nevjerojatno. Ovjes je fakat dobar, ali ne moze mi osmijeh na lice nabacit nikako... Jedino se dijete u meni veseli kad vidim one zmigavce kak idu
Focus MK3 (probao sam i MK4), kao i Fiesta... To je takva ZABAVA! Nevjerojatno sta je Ford napravio... Vozio sam i Hyundai i30N.. ma Focus je cudo. Osmijeh na licu sam imao kad sam ga vratio u salon, zaljubio se.
Ali si reko pricekat mk4 i razocaram se. Da bolja izolacija i sve, ali je auto nekak.. meeeh... I dalje bolji od Golfa, imas taj gust u voznji, ali mk3 je bio bolji. I Fiesta je bolja, ali to mi je ful premali auto.
Za zericu mi pobjegao jesan Focus mk3 ST Line 1.5 benzinac (ti su jos imali 4 cilindra, mk4 ima 3 i u 1.5 verzijj).. jako rijedak auto kod nas.
Da sam kupovao auto kesom, bio bi Focus MK3 1.5 benzinac iz Njemacke.
|
Pa kaj su to napravili od Golfa, da, oni žmigavci su opaki i to je sve, ajd i dizajn nije loš, osobno, VW nisam nikad favorizirao.
VW je razvikan kod nas, praktički kotira malo lošije neg bmw, gledajući iz perspektive ljudi.. A da ne pričam kolko se na opremi škrtari, strahota, a ak oćeš nekaj dodatno, moraš se isprsit bogovski..
Jedino mi to nije jasno, Golf košta masno, a još dok uzmeš s malo boljom opremom, onda cijene lete u nebo, da nisu mogli sredit bolji osjećaj za volanom tj samo ponašanje istog, hmmm.
Inače, dost čujem da sedmicu golfa uspoređuju s traktorom, bar što se tiče udobnosti

, ne znam, nisam se vozio u sedmici, možda je ovaj 7.5 nekaj bolji po tom pitanju..
Dok gledam ove rabljene aute, recimo, Focus mk3 vs Golf 7, cijena je i do 2t€+ razlika u cijeni, naravno pootonjem je viša, naravno da nije tolko i bolji..
Prednost golfa je jedina, kao i kod ajfona, sporo mu pada cijena rabljenom.. Čak bi nekad pomislio, što je golf stariji, to je skuplji