Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.01.2020., 13:00   #47617
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova

Mogu ti reci da To koliko je Golfov volan "mrtav" je nevjerojatno. Ovjes je fakat dobar, ali ne moze mi osmijeh na lice nabacit nikako... Jedino se dijete u meni veseli kad vidim one zmigavce kak idu

Focus MK3 (probao sam i MK4), kao i Fiesta... To je takva ZABAVA! Nevjerojatno sta je Ford napravio... Vozio sam i Hyundai i30N.. ma Focus je cudo. Osmijeh na licu sam imao kad sam ga vratio u salon, zaljubio se.

Ali si reko pricekat mk4 i razocaram se. Da bolja izolacija i sve, ali je auto nekak.. meeeh... I dalje bolji od Golfa, imas taj gust u voznji, ali mk3 je bio bolji. I Fiesta je bolja, ali to mi je ful premali auto.

Za zericu mi pobjegao jesan Focus mk3 ST Line 1.5 benzinac (ti su jos imali 4 cilindra, mk4 ima 3 i u 1.5 verzijj).. jako rijedak auto kod nas.

Da sam kupovao auto kesom, bio bi Focus MK3 1.5 benzinac iz Njemacke.
Pa kaj su to napravili od Golfa, da, oni žmigavci su opaki i to je sve, ajd i dizajn nije loš, osobno, VW nisam nikad favorizirao.

VW je razvikan kod nas, praktički kotira malo lošije neg bmw, gledajući iz perspektive ljudi.. A da ne pričam kolko se na opremi škrtari, strahota, a ak oćeš nekaj dodatno, moraš se isprsit bogovski..

Jedino mi to nije jasno, Golf košta masno, a još dok uzmeš s malo boljom opremom, onda cijene lete u nebo, da nisu mogli sredit bolji osjećaj za volanom tj samo ponašanje istog, hmmm.
Inače, dost čujem da sedmicu golfa uspoređuju s traktorom, bar što se tiče udobnosti, ne znam, nisam se vozio u sedmici, možda je ovaj 7.5 nekaj bolji po tom pitanju..

Dok gledam ove rabljene aute, recimo, Focus mk3 vs Golf 7, cijena je i do 2t€+ razlika u cijeni, naravno pootonjem je viša, naravno da nije tolko i bolji..
Prednost golfa je jedina, kao i kod ajfona, sporo mu pada cijena rabljenom.. Čak bi nekad pomislio, što je golf stariji, to je skuplji
zvonac je offline   Reply With Quote