Citiraj:
Autor SympForTheDevil
Ma dizlo ne samo radi potrošnje. Ne znam za kog je auto ali ako ide na more recimo, dete ili djeca,prtljaga...da se ne vuče ko kobila pred eutanaziju 
|
Da diesel ima 250 Nm dok benzinci cak i onaj najaci od 130KS ima 230 Nm oa ovi 1.2LK benzinic su tri cilindra i 205 Nm sto nije tako velika razlika (samo 20% vise u dieselu) ali to nebi bio primarni auto. To je doslovno zeni za na posao i nazad i malo po gradu do trgovine i slicno. Za na more imamo moj 330d sa 560 Nm

.
U biti se lomim bi li uzeo neki tako novi sa garancijom (da sam 5 godina miran/siguran od kvarova) ili da uzmeme polovnu BMW jedinicu 2015-2016 godina 118d koji se krecu od 13-18000 EUR zavisno od opreme.
Srce bi bmw jedinicu (jer i ja cu se nekad provozat

) a sve ostlao sto sam do sad gledao (Kia Rio (nazalost nemaju vise diesel i RIO nego tek u Stonicu inace bi nju stavio kao favorit zbog 7 godina/150000 km garancije), Clio, C3, Corsa i sad P208) tih malih auta je naravno izradom/materijalima iza BMWa ali je novo/garancija neka sigurnost dok bi kod jedinice prvo morao provjerit lanac na tom B47 motoru a izmjena u ovlastenom je oko 10000 kn.....