Nego, bio sam prekjucer do Peugeot salona malo bacit oko na novi Peugeot 208, Imali su neki 1.2 benzinac u Active opremi i jos jedan testni BlueHDI sa Allure opremom (3d cockpit i jos neki dodatci).
Auto je stvarno atraktivan i lijepo slozen, nudili su mi i probnu voznju (sa dieselom koji me i vise zanimao) ali nisam imao vremena a i vrijeme je bilo lose, magla , slinava cesta.... pa reko budem dosao na voznju kad malo zatopli/razvedri se.
Auto zbog dizajan ima nesto manji gepek (i plitak je) a jedino sto me razocaralo su paneli na vratima od one tvrde tvrde plastike

. Tabla fino mekana/gumirana i onda prijelaz bocno na vrata bas tvrd aplastika. Mogli su bar gornji dio vrata napraviti gumirani/meksi, to bi bas podiglo kvalitetu izrade/dojam ali sta je tu je, ocito moraju nekako razdvojit klase 2, 3, 5...

.
Ima li neko taj Peugeot/Citroen BlueHDI motor (1.5, 100ks) da kaze kakva jer realna potrosnja grad/otvorena cesta ?
Naime taj diesel je skuplji nekih 14000 kn od benzinca 1.2 pa gledam da izracunam kolko godina je to da amortiziram na gorivu (auto bi sluzio za odlazak na posao i nazad - 50-60km dnevno i to cesta bez semafora kroz sela i otvorenu gdje je 70-90 ogranicenje).