Citiraj:
Autor dewil23
@Disco jbg drajveri su kakbvi jesu. Ja jos nisam imao nikakbih problema,doduse ni ne igram neku siroku paletu igara.
Koliko sam ja skuzio iz GN videa,to je to kaj se tice UI izgleda,sada ce valjda ici u rjesavanje problema sa driverima. A i veli da im komunikacija izmedju timova i nije nesto.
|
Kao prvo, to su su trebali momentalno riješavat, a ne ići šminkat drivere.
NV ima isti izgled od ne znam ni ja kada...Xp, Vista?
Prioritet bi bio stabilnost i upotrebljivost, teka nakon toga šminka.
Ali ja sam čudo da dosta korisnika ima problema sa driverima, ne samo recenzenti, pa recenziraju oni još uvijek navi GPUe.
A to sa komunikacijom se pristojno izrazio i pravio lud. Očito je da im to nije prioritet, pa se prave mutavi, kao nitko ništa ne zna, ali riješit će odmah sada kada znaju. A ako je stvarno problem u komunikaciji...ajoj....ali ja iskreno en vjerujem.
Šteta šta je AMD nabio tu stigmu o lošim driverima pa ih ljudi izbjegavaju dok kožni guli muški, a sada mu se i rođakinja priklonila, pa deru zajedno.
EDIT: @Manuel: vau, pa taj YT frajer ima normalnu konfu, fino (a ne neki i9/3950 i slično). Videi za raju.

EDIT2: I ope dosta komentara ispod njegovog videa o igrama koje ne rade uopće, do crnih ekrana, do restarta kompa....previše treba kemijat sa AMD driverima.