Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2020., 10:08   #47556
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Mazda 3 (2.0 122KS) ili Toyota Corrola 1.8 Hybrid (122KS)?
Srce me vuče Mazdi a razum (dosadašnje iskustvo s Toyotom) Toyoti.

Otprilike ista cijena (190 000kn) i sličan nivo opreme.
S obzirom na cijenu pretpostavljam da se radi o novim autima. Kao mazda fan (imam trenutno malo stariju 3ojku a vozio sam i 4 godine miatu )), ipak bih sada isao na hibrida. Corolla nova mi izgleda brutalno dobro i s obzirom da se vozim na posao kroz slavonsku definitvno bi se odlucio za hibrida. Tako da i to igra ulogu. Uglavnom ne zamaraj se sa kvalitetom, i jedan i drugi su tip top a ako nemas srece svaki model ti se moze potrefiti da je usran.
Bio sam na testnoj voznji nove trojke i moram reci da je puno bolje nego model prije. Super oprema, odlicna izolacija (glavnim problem proslih modela), materijali solidni. Novu corollu nisam vozio, a modele prije sam defitivno odbacio po pitanju feelinga u voznji, izgleda i materijala u unutrasnjosti. Vrlo vjerojatno se to danas promijenilo.

Apsolutna preporuka svima koji kupuju nove aute da definitvno odu na testnu voznju, jer ce vam se iskristalizirati model koji vam najbolje odgovara.
Kad sam kupovao svoju M3, bio sam na testnoj voznji Aurisa, Civica i na kraju sam samo reko to je to.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote