View Single Post
Staro 12.01.2020., 16:54   #1843
FerrZG
Premium

FerrZG's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Imam nekoliko pitanja kao povratnik u svijet PS nakon 15-ak godina.. jos pokusavam poloviiti sve stvari.

Koliko cesto je pretplata na PS Plus na akciji?
Trenutno vidim da je na -25%, nisam pretjerano planirao online igrati - svega mozda par igara mi zanimljivo djeluje za tu svrhu, ali vidim da se tom pretplatom svaki mjesec dobiju besplatne igre i popust na dosta drugih igara.
Ovaj mjesec ako sam dobro shvatio se besplatno dobije Uncharted 1-3.. koje su sanse da neka od gore navedenih igara best of the decade bude besplatna? Te besplatne igre mogu igrati samo ukoliko mi je aktivna pretplata na PS Plus?

Citao sam kako ekipa govori da su platili neku igru par (manje od 10) dolara/funti.. gdje naci tako jeftino pojedine igre?

Bune me razne edicije iste igre/istog naziva.. npr. trenutno se na storeu moze kupiti za nekih 110kn The Witcher 3: The Wild Hunt: Game of the Year Edition.. dali je to ista igra kao i The Witcher 3: The Wild Hunt?

Preporukua za neku igru tucnjave.. vidim da je Tekken 7 trenutno jeftin? UFC 3 ima dosta lose recenzije.. igrao netko pa da podijeli zbog cega se toliko ne svida igracima?

FerrZG je offline   Reply With Quote