View Single Post
Staro 09.01.2020., 08:13   #85
Mommistake
Premium
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Shire
Postovi: 16,123
Evo, prošao i ja igru, pa da napišem osvrt, na kraju imao 40h29m gameplaya.

Short version, igra je odlična, jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao, ali ima svoje muke, pa je ostavila neki gorak okus u ustima.

Prvih 20h igre mi je čista desetka, postapokaliptičko vrijeme, ništa još ne kužim, napeto je, radim screenshootove, gledam krajolik i to je fakat ostavilo dobar dojam na mene i za mene benchmark za tako nešto (grafika krajolika, osjećaj težine/fizike itd.).

Zadnji 10h mi je malo postalo naporno pratiti sve zajedno, jer su priču zakomplicirali do ibera. Zadnji video (KOJI TRAJE 96min) objasni većinu toga, no i dalje nisam bio siguran da li sam sve shvatio, pa sam otišao još tražiti obrazloženja, i ajmo reći, nešto sam shvatio.

Mjuza u igri je 11/10, magla, timefall pada a tebi svira neki brutalan sountrack u pozadini, fakat ostavlja odličan dojam.

Priča sama po sebi je nešto što će rijetko tko osim Kojime imati približno dobru ideju.
Priča je ono što tu igru ustvari drži na tom visokom nivou.

Ono što mi iskreno nije pasalo je masa tih stvari koje možeš proizvesti/isprintati, a 80% nećeš ni koristiti. Fakat masu toga nisam ni koristio, niti sam imao ikakvu potrebu.

Uglavnom, nešto što neću igrati ponovo, nešto što nije ostavilo wow efekt kao Witcher ili Horizon, ali nešto što kada bolje razmisliš je jedna od najboljih gaming kreacija modernog gaminga.

Ponavljam, igra nije za svakoga, tko traži pucanje i vožnju autima, ovo nije igra za njega. Tko ima vremena i volje prenositi kutije od točke A do točke B i to dobrih 40+ sati i paziti da ne padne na skliskom terenu ili ne stane u duboku vodu, to je igra za njega.
Netko tko nije 100% na ti s engleskim jezikom, neka fakat čita puno, jer je toliko komplicirano na trenutke da ni dobri poznavaoci jezika će imati masu upitnika iznad glave.

Igra (generalno): 9/10
Sountrack: 10/10
Priča: 10/10
Gameplay 8/10
Mommistake je offline   Reply With Quote