Citiraj:
Autor Ziiky
Jučer su mi otkazali trakt.tv izbornici na elementumu, sve liste su mi prazne, a vidim da je bilo nekih update-a 
Jel do mene ili nas ima još?
|
Citiraj:
Trakt has disabled current Elementum API key due to big amount of plays in the history of connected accounts.
As long as this addon is not supported anymore, there is no planned date of adding new API key (with need of re-authorizing).
|
EDIT:
Ipak nije samo do mene. Kao što se vidi iz gornjeg citata Trakt.tv je disable-ao elementum addon, a par dana ranije, Elementum je ostao bez supporta do daljnjeg i upitno je kada će se naći rješenje za trakt.tv integraciju.
A do tada ja sam nasao ova dva workarounda koja su prilicno jednostavna. Treba dodati 2 trakt.tv api key-a u addon ... ili rucno u za to predviđene izbornike ili u settings.xml ubaciti 2 nova stringa sa kreiranim ključevima.
Realno Elementum je po meni najbolji addon sa full trakt.tv integracijom riješen svih bug-ova i radi odlicno.
Postupak:
Na svom trakt.tv acc kreirajte svoje trakt.tv API keys na način:
Pod
trakt.tv - user - settings - your API apps - new application popunite
OVAJ obrazac na način:
- pod
redirect url ubaciti:
{http://www.google.com/}
Code:
urn:ietf:wg:oauth:2.0:oob
- obavezno čekirajte Permissions: /checkin i /scrobble
- ostalo je proizvoljno
- save
- klikom na kreirani api otvoritice vam se sljedeće:
dobivene ključeve pod: Client ID i Client secret unesite ručno u elementum addon u za to predviđene kućice pod
trakt rubrikom ili ubacite dva nova stringa u settings.xml kao na slici dolje; koji se nalazi pod:
\\192.168.x.xxx\Userdata\addon_data\plugin.video.elementum\settings.xml
(kod mene je putanja na mrezu, uglavnom ovisno o OS-u koji se koristi, fajl je unutar
addon_data foldera