Citiraj:
Autor Mommistake
Ma ja se nikako naviknuti na te streaming servise.
Ja sam još uvijek stara škola, videoteka - download - s kompa na usb - usb u TV.
No tu imam jedan problem.
Download 10GB filma mi traje nekih 10min, što nije problem.
No extract istog traje nekih 5 min, što isto nije problem.
Ali copy na disk, predugo... Nekih 10min.
Kad sve pogledam, treba mi oko 30 min da pripremim film, što mi je previše.
|
Istina, često mi je brže pogledati film na kompu. ali kad nabavim 4K film, HDR i ostale điđe miđe, onda uzmem vremena, nabavim titlove i stavim ih u videoteku na vanjski disk. I tamo stoje dok se nešto ne želi pogledati sa diska. Osobna videoteka
Citiraj:
Autor VooDooZG
ako ti ne treba za 4k i HDR onda da inače buš morao uzeti pošten player ( u biti jedino Nvidia shield ima snage )..
Ovo sa plex-om nisam isprobavao audio dio odnosno nemam atmos i dts soundbar ili receiver pa da probam makar sam zagrizo za Samsung HW-Q80 pa ga čekam da počne žuljat na polici nekog u Elipsu, Svijetu medija ili Sancta Domenici itd..
a o ciganjenju Samsung kaj da ti kažem kad mi Q9FN ima samo USB2.0 jer očito je bilo preskupo staviti 3.0 koji mi je 4 godine star 7500 imao npr ... ali nema veze od ovog zadnjeg update slika je ne 10/10 nego 12/10 od onoga kaj ja hoću i kak ja volim ..
|
Imam S905X, Coreelec 9.2.1 i moram priznati da nisam vidio da ima nekih problema sa 4K sadržajem i HDR filmovima. Ili ne gledam dobro? Jer koliko sam vidio, CPU ima zauzeće cca 20-30% prilikom reprodukcije filmova. A ovo za Samsunga vjerujem, slika im je odlična, šteta kaj na sitnicama ukakaju stvar.